Novetat El desig d'ordre Ampliar

El desig d'ordre

978-84-18618-60-4

Novetat

El desig d'ordre

236 pp. / 2023

Més detalls

15,00 €

Més informació

Simona Škrabec diu que escriu per documentar la capacitat de travessar fronteres, d’ignorar classificacions apreses, d’insistir en la possibilitat d’una cartografia crítica que sospesa les categories amb les quals treballa.
El desig d’ordre sembla un llibre teòric però no ho és. S’endinsa en qüestions com la invisibilitat de les cultures d’abast reduït, la diferència com a font de tensions i alhora d’innovació i creativitat o els traumes del passat i les seves projeccions. És una indagació punyent sobre les cruïlles socials, culturals i existencials del món contemporani i la necessitat de pensar-lo críticament.

Simona Škrabec (Ljubljana, 1968), escriptora, crítica literària i traductora, viu a Barcelona des del 1992. És autora dels llibres d’assaig Una pàtria prestada (2017) i L’atzar de la lluita (Afers, 2005), així com de L’estirp de la solitud (2003) sobre narrativa centreeuropea. El 2019 va publicar el recull de prosa breu Torno del bosc amb les mans tenyides. Ha traduït més de quaranta llibres de l’eslovè, el serbi i el croat al català i al castellà, així com del català a l’eslovè.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

El desig d'ordre

El desig d'ordre

El desig d'ordre

236 pp. / 2023