Biografies Parcials (4) Impuls Ampliar

Biografies Parcials (4) Impuls

978-84-16260-58-4

Novetat

196 pp (2018). Biografies Parcials (4) Impuls

Més detalls

16,00 €

Més informació

Xavier Serra (1967) és doctor en Filosofia. Ha escrit diverses obres d’assaig i una sèrie de biografies sobre personatges que han tingut una repercussió en la cultura del País Valencià en les darreres dècades. Ha publicat els llibres: La tertúlia de Joan Fuster, A peu de foto (amb fotografies de Francesc Vera), Història social de la filosofia catalana, La filosofia en la cultura catalana, Biografies parcials 1. Els 70 al País Valencià, Biografies parcials 2. Nascuts abans de la guerra, Biografies parcials 3. L’època crítica i, finalment, Biografies parcials 4. Impuls.

 

A més de narrar una sèrie de trajectòries vitals, Biografies parcials ofereix, en certa manera, una visió de la història del País Valencià en les darreres dècades del segle XX i les primeres del segle XXI. Aquest nou volum aplega les biografies de l’actriu Pepa López, el professor de literatura Donimic Keown, l’editor Vicent Olmos, l’arqueòleg Ferran Arasa, la soprano Enedina Lloris i el periodista Vicent Partal.

Tots els personatges d’aquest volum són nascuts entre el 1951 i el 1960. Les seves peripècies biogràfiques, per tant, «s’han trobat circumscrites pels mateixos fets: el final de la dictadura militar del general Franco, els tripijocs de l’anomenada Transició, l’auge del neoliberalisme, la recuperació de l’autogovern, la caiguda del mur de Berlín...».

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Biografies Parcials (4) Impuls

Biografies Parcials (4) Impuls

196 pp (2018). Biografies Parcials (4) Impuls