Biografies Parcials 4 (Biografia Pepa López) Ver más grande

Biografies Parcials 4 (Biografia Pepa López)

010003

Fragment del llibre "Biografies Parcials (4). Impuls" corresponent a la biografia de Pepa López (actriu)

Más detalles

0,00 €

Más

A més de narrar una sèrie de trajectòries vitals, «Biografies parcials» ofereix, en certa manera, una visió de la història del País Valencià en les darreres dècades del segle XX i les primeres del segle XXI. Un des personatges biografiats és l’actriu l’actriu Pepa López, el capítol dedicat a la qual posem avui en obert, juntament amb la introducció del volum.

La resta de persones biografiades en aquest quart volum de les «Biografies parcials» som el professor de literatura Donimic Keown, l’editor Vicent Olmos, l’arqueòleg Ferran Arasa, la soprano Enedina Lloris i el periodista Vicent Partal. Tots els personatges d’aquest volum són nascuts entre el 1951 i el 1960. Les seves peripècies biogràfiques, per tant, «s’han trobat circumscrites pels mateixos fets: el final de la dictadura militar del general Franco, els tripijocs de l’anomenada Transició, l’auge del neoliberalisme, la recuperació de l’autogovern, la caiguda del mur de Berlín...».

Xavier Serra (1967) és doctor en Filosofia. Ha escrit diverses obres d’assaig i una sèrie de biografies sobre personatges que han tingut una repercussió en la cultura del País Valencià en les darreres dècades. Ha publicat els llibres: «La tertúlia de Joan Fuster», «A peu de foto» (amb fotografies de Francesc Vera), «Història social de la filosofia catalan», «La filosofia en la cultura catalana», «Biografies parcials 1. Els 70 al País Valencià», «Biografies parcials 2. Nascuts abans de la guerra», «Biografies parcials 3. L’època crítica» i, finalment, «Biografies parcials 4. Impuls».

 

© Fotografia: Francesc Vera

 Podeu comprar el llibre complet ací:

https://editorialafers.cat/botiga/ca/biografies-parcials/443-biografies-parcials-4-impuls-9788416260584.html

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Biografies Parcials 4 (Biografia Pepa López)

Biografies Parcials 4 (Biografia Pepa López)

Fragment del llibre "Biografies Parcials (4). Impuls" corresponent a la biografia de Pepa López (actriu)