Novetat Discurs contrafeminista Ampliar

Discurs contrafeminista

978-84-18618-75-8

Novetat

Discurs contrafeminista

2024 / 88 pp.

Més detalls

12,00 €

Més informació

Aquest discurs sotmet a examen els estereotips que fan dels feminismes actuals expressió d’una ideologia «políticament correcta», just allò que els moviments emancipadors no haurien de ser mai. Aliena a tota actitud antifeminista, l’autora planteja una crítica sense embuts que convida les lluitadores per l’alliberament individual i col·lectiu a reflexionar sobre qüestions bàsiques en comptes de conformar-se amb protocols de dubtosa eficàcia. «Contrafeminista» al·ludeix aquí a l’exigència de pensar a la contra per tal d’activar l’urgent revulsiu d’una situació estancada.

Mercè Rius es considera hereva de la tradició intel·lectual dels Països Catalans, la dels pensadors amants alhora del realisme i de l’estètica. És professora honorària de Filosofia de la UAB, després de més de tres dècades d’exercir-hi la docència. Entre els seus llibres destaquen
T.W. Adorno. Del sufrimiento a la verdad (1984), Quatre essais sur Sartre (2010), El Pont de la Girada (2010), Contra filósofos. O ¿en qué se diferencia una mujer de un gato? (2014). A Matèria.
El grau zero de la filosofia (2018) defensa un materialisme renovat amb vista als interrogants de la societat actual. També ha practicat el gènere del pamflet insurgent a Diguem-ne el nom sense por: independència (2013).

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Discurs contrafeminista

Discurs contrafeminista

Discurs contrafeminista

2024 / 88 pp.