Memòria de Cambridge Ampliar

Memòria de Cambridge

978-84-18618-35-2

Novetat

Memòria de Cambridge

264 pp / 2022

Més detalls

18,00 €

Més informació

La Universitat i la ciutat de Cambridge han estat, al llarg de la seua història, objecte d’estudi i atenció per part d’escriptors com ara W. M. Thackeray, W. Woolf, T. Eagleton, V. Nabókov o R. Brook, científics com Ch. Darwin, E. Rutheford, F. Crick o J. Watson, estudiosos de tota mena i teòrics del pensament social i econòmic com W. Morris, B. Russell o J. M. Keynes. Moltes figures rellevants del panorama internacional de la política, la literatura i la ciència han deixat testimoni del flux d’idees, l’intercanvi d’experiències i l’ambient intel·lectual que han viscut en aquesta ciutat universitària.

En "Memòria de Cambridge" Josep Picó ens transmet les impressions personals d’aquest món tan ric i plural amb una mirada que abraça el món universitari, la vida quotidiana i el tarannà d’alguns personatges de l’àmbit científic i cultural de Cambridge. Picó barreja la descripció informativa de la ciutat amb vivències i anècdotes esdevingudes en diferents moments temporals.

L’editorial Afers, després de publicar el primer volum de les Memòries de Josep Picó amb el títol "Roma, imatges de la memòria" (2021), presenta ara el segon volum: "Memòria de Cambridge".

Josep Picó ha publicat llibres que abasten la recerca social aplicada, la teoria social i l’anàlisi de la cultura. Ha estat catedràtic de sociologia de la Universitat de València, director de la Institució Valenciana d’Estudis i Investigació (IVEI, 1980-1995), investigador en l’École des Hautes Études en Sciencies Sociales de París, i des de 1986 és Life Member del Clare Hall College de Cambridge.

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Memòria de Cambridge

Memòria de Cambridge

Memòria de Cambridge

264 pp / 2022